Toimisto

Sisustusarkkitehtitoimisto Saukkonen + Partners on korkealaatuisten arkkitehtuuri- ja sisustusarkkitehtuurikohteiden suunnitteluun erikoistunut yritys. Jo vuosien ajan olemme suunnitelleet lukuisia, viimeisteltyjä ja laadukkaasti toteutettuja tiloja yrityksille ja yksityisille asiakkaillemme niin suomessa kuin kansainvälisestikin. Suunnittelukohteinamme ovat olleet hotellit, ravintolat, kahvilat ja erilaiset yritysten toimitilat, kuten toimistot ja myymälät, aula- ja edustustilat sekä messuosastot. Tämän lisäksi olemme suunnitelleet lukuisia uudisrakennuksia, kuten omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja sekä asuinhuoneistoja ja arvokiinteistöjä yksityishenkilöille.

Ammattitaitoinen ja korkeasti koulutettu suunnittelutiimimme, läheinen vuorovaikutussuhde asiakkaan ja suunnittelijan välillä, kokonaisvaltainen ja hallittu suunnitteluprosessi sekä projektinhallinta takaavat asiakkaallemme laadukkaan ja harkitun lopputuloksen. Jokaisen suunnittelutyön lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet ja päämääränä toiminnallinen, ajaton, raikas ja asiakkaan näköinen lopputulos.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2008 ja toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa. Kuluneiden vuosien aikana olemme suunnitelleet satoja erilaisia kohteita, joita on esitelty Suomessa ja kansainvälisesti merkittävissä designjulkaisuissa. Olemme tehneet työtä asiakkaille, kuten Samsung, Långvik ja Sipoonranta muutamia mainitaksemme. Yrityksemme kuuluu korkeimpaan AAA- luottoluokitukseen.

» Takaisin ylös